Çalışmalarımızdan Son Haberler

Anasayfa > Haberler

YÜN HALI YIKAMA
2020-02-10 15:02:43

YÜN HALI YIKAMA

“Çağbey halı ve koltuk yıkama fabrikası olarak Yün halılarınızı yıkayıp özenle temizliyoruz. ”

Yün Halı Yıkama

   Evlerdeki kullanım alanlarımızı baştan ayağa değiştiren halıların her zaman temiz görünmesi ve gerçekten temiz olması önemli konulardan biridir. Her eve tercih edilen halı modellerinin ve halı türlerinin farklı olmasından dolayı halı temizliği zaman zaman zorlayıcı bir hal alabilir. Hatta bayanlar arasında halı temizliği ile ilgili olarak çoğu zaman bilgi paylaşımı olur ancak bu durum yanlıştır. Çünkü halılar Yün halı, makine halı, antika halı, ipek halı , el dokuma gibi çeşitlerden oluşur.

  Bu çeşitlerden biri olan yün halılar ise özenle yıkanması gereken halı türlerindendir. Yün halı yıkama işleminde mutlaka bu konuda bilgisi olan eğitimli personeller tarafından halı yıkama işleminin gerçekleştirmesi gerekir. Aksi halde yün halı deforme olur.Olmasını istemediğimiz zararlar görebilir.

  Profosyonel hizmet için Çağbey halı yıkama fabrikası olarak , sizlere hizmet etmekten onur duyarız. Siz arayın bizler ücretsiz sevis hizmetimiz ile evlernizden , işyerlerinizden bulunduğunuz yerden halılarınızı alıp %100 garantili müşteri memnuniyeti ile halılarınızı yıkayıp sizlere teslim edelim.

 

Antalya Halı Koltuk Yıkama 

 Menderes Mah.6950 Sk. No:32 Varsak-Kepez/ANTALYA  Adresimizden 

Ofis Telefonumuzdan : 0(242) 325 4440